Desactivar Loader

Les millors bicicletes indoor del mercat arriben al Club Esportiu Mediterrani

Les millors bicicletes indoor del mercat arriben al Club Esportiu Mediterrani

Durant aquest mes de setembre, al Club Esportiu Mediterrani, se substituiran la totalitat de les bicicletes de “Spining” de la sala del BiciCEM per les millors bicicletes que hi ha actualment al mercat la SC3 de STAGES.

Per què les SC3 de STAGES són les millors bicicletes del Mercat i el Club Esportiu Mediterrani ha decidit incorporar-les al club? 

Són les úniques del mercat que incorporen la palanca SprintShift que ofereix als usuaris un control instantani de tres nivells i de càrrega de treball personalitzada, podent així realitzar un treball intervàl·lic amb: 

  • ràpids canvis d’intensitat,
  • canvis de resistència instantanis podent augmentar o disminuir la resistència fàcil i ràpidament sense sacrificar els ajustaments personalitzats,
  • facilitar la comunicació entre l’instructor i l’usuari, a la vegada que és l’eina ideal per als entrenaments Hiit.
Incorporen una consola EcoSCRN que gràcies a la seva tecnologia facilita la seva visió proporcionant una llum de fons sempre encesa a la vegada que informa l’usuari deLS WATTS, AVG, RPM, velocitat, calories consumides, temps i distància recorreguda.
La consola de la SC3 de Stage, ofereix a l’usuari un nivell de connectivitat molt superior a la resta de bicicletes del mercat podent-se connectar amb aplicacions de Garmin, Stava, Runtastic, Endomondo… , permetent la transferència de dades per mitjà d’aplicacions amb dispositius mòbils Mac i Android.
Les bicicletes adquirides pel Club Esportiu Mediterrani, fan servir el sistema de mesura de potència més fiable i precís del mercat en captar la força del ciclista en la biela de la bicicleta (l’única del mercat). Tenint en compte que la mesura de la potència és reconegut mundialment com el primer mètode per a millorar el rendiment esportiu sent sens dubte la millor manera d’entrenar, comparant esforç (potència de sortida/de treball) amb la resposta del cos enfront de l’esforç (la freqüència cardíaca). En una classe de ciclisme indoor, la mesura de la potència permet a l’usuari millorar el seu rendiment i conèixer les seves capacitats durant la sessió.

La roda d’alta inèrcia i el sistema de transmissió per corretja de fibra de carboni CarbonGlyde de Stages, donen a la bicicleta suavitat en el pedaleig i la sensació d’un entrenament outdoor, que juntament amb una regulació accessible a usuaris de gairebé qualsevol estatura des de 147 cm a 218 cm, un manillar amb agafadors baixos com les bicicletes de carretera que ofereix al ciclista una varietat de posicions de treball i major seguretat i un sistema d’ajustaments FitLoc de Stages que possibilita la posició perfecta per a l’entrenament assimilant-lo gairebé al mateix nivell que amb el de les bicicletes outdoor.

Una bicicleta desenvolupada per atletes professionals que aproxima el ciclisme indoor al ciclisme outdoor i que proporciona una nova manera d’entrenar i gaudir totalment diferent dins de les classes de ciclisme indoor.

Més informació a: 

Comparteix-ho:

Tags: